Zamieszczone przez skipper.u
Cena Citigo
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftAuto trzy drzwiowe, ktore ma jezdzic po miescie to porazka. Drzwi sa wielkie, otwierajac trzeba sporo wiecej miejsca, zeby swobodnie wyjsc. A wkladanie dzieci i zapinanie, to potem gimnastyka artystyczna.
Komentarz
-
-
a ja dzis lub jutro przelewam kase za Up!a i w poniedzialek lub wtorek odbieram i rejestruje maszyne.
ps. VW zwariowal - i zwiekszyl kwoty wyprzedazy (np. Golfa z 6000 do 8000) ale na razie NIE DAL o tym zadnej info na swojej stronie - jednak jak sie wejdzie na strone z wyprzedaza First Minute to przy poszczegolnych modelach sa juz nowe ceny. Ale nie przy wszystkich - np. Up! ma dalej 3000 zl... mimo to sprzedawca sprzeda nam auto po cenie na jaka zesmy sie umowili zakladajac ze wyprzedaz bedzie 4000 zl. Ps. Tiguan ma niezly rabat... (tyle ze pewnie modeli jest bardzo malo...).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.ukomfort jazdy lepszy...
w piątek podpisuję umowę
ps. moze inne opony faktycznie, albo sprzedawca w Skodzie dosypal Wam czegos do kawy :diabelski_usmiech (jakie srodki psychotropowe?)
Ja z kolei dzis zaplacilem za wymarzonego Up! Malzonki, potem dzwonie dogadac jeszcze kwestie opon zimowych i ubezpieczenia. Papiery dzis przywiozl kurier, w poniedzialek rejestruje i odbieram, jak Jowisz pozwoli
a sam biedny Miś jestem dalej bez auto... S2 juz chyba nie zamowie, bo czekam na tego S3... ale jak S3 bedzie jakims dziadostwem, to nie wiem co kupie... moze sie skonczy na kolejnym VW - jak obniza ceny - na Passacie.
@Skipper - jaki lakier macie?
Komentarz
-
-
co do komfortu:
Up strasznie mułowaty, o mało mi nie zgasł jak ruszałem i to kilka razy, trzeba było dużo gazu dawać, słabo się rozpędzał,
Citigo bezproblemowo, zrywniejszy...
nie wiem dlaczego tak bo były to przecież te same silniki, może Citi dotarta bardziej
poza tym żona mówi że w skodzie przytulniej i bardziej swojsko :lol:
no i 3tys. w kieszeni zostaje
Zamieszczone przez marlej108jaki lakier macie?
kolor Octavii też brałem z folderu...
P.S. zastanawiam się nad SUNSETem, brać?
pasuje do 3d i zielonego?
byłem w 3. salonach i nigdzie nie ma 3. drzwiowych, żeby pooglądać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.ufolderowy, czyli zieleń spring metalizowany,
kolor Octavii też brałem z folderu...
P.S. zastanawiam się nad SUNSETem, brać?
pasuje do 3d i zielonego?
byłem w 3. salonach i nigdzie nie ma 3. drzwiowych, żeby pooglądać
ps. podarowalbym sobie ten sunset....
ps.2 u mnie z kolei Zona miala jasna wizje od samego poczatku - sliczny maly bialy Volkswagen :diabelski_usmiech
pytales sie ile Cie bedzie kosztowalo ubezpieczenie?
ja wlasnie dzwonilem i VW ma na Up! 3,1% pakiet Hestia Optimum albo Alilanz cos tam - ponoc cena ta sama, ale Allianz ma lepszy assistace wg dwoch ubezpieczycieli. Jest jeszcze Uniqua za 2,99% ale czegos tam nie ma jesli chdzi o ewentualne holowanie auta, wiec pewnie sie skonczy na Allianz.
Ps. ciekawostka - pokrowce na kola/opony sa tansze w VW niz w Skodzie...
[ Dodano: Czw 18 Gru, 14 16:17 ]
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez marlej108S2 juz chyba nie zamowie, bo czekam na tego S3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPrzyciemnienie takich malych szybek w Citigo 3 szybowym, to nie wiecej jak 200zl na rynku.
marlej108, S3 penie nie będzie miało takiej zajefajnej tylnej klapy... Księgowy nie pozwoli
Za pełną sumę to już sobie kup nowego Passata.
Komentarz
-
-
200 zl to tanio.
tylko w sumie to nie wiem czy z tym sunset to faktycznie lepiej wyglada... a po drugie - czy tam ma jezdzic dzieciatko? bo jak tak, to ja bym sobie podarowal - jak bedzie slonce zawsze mozna zalozyc przyczepiana zaslonke, a tak przynajmniej maluszek ma widoki to podziwiania...
czyli co kto lubi. Mi sie te przyciemniane szyby nigdy za bardzo nie podobaly prawde mowiac. Ale ktos moze je uwielbiac. Co do argumentu ze chroni przed sloncem, to jasne - ale w slonecznej Italii czy Hiszpanii przede wszystkim.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Mi sie te przyciemniane szyby nigdy za bardzo nie podobaly prawde mowiac
w tym "moim" Superbie był zdaje się ori sunset i od środka efekt był świetny bo szybka była przyciemniona nieznacznie.
Komentarz
-
-
Przeciez przy sunset calkiem normalnie widac na zewnatrz.
Przy folii roznica w nagrzewaniu sie wnetrza latem jest jednak znaczna. Przy sunset, nie mam porownania w dwoch takich samych kombi. Na pewno nie wali tak po oczach slonce. A zaslonki i dzieci - mialem, cwiczylem i jest to do bani. Dla moich byla to najlepsza zabawa, jak to cos zdjac z okna :lol:
Komentarz
-
Komentarz